Снимка БулфотоГоляма трагедия е станала в българско село. Брутално убийство е

...
Снимка БулфотоГоляма трагедия е станала в българско село. Брутално убийство е
Коментари Харесай

Убийство в село Дъскотна, Юмер наръга с кол 71-годишен мъж

Снимка Булфото

Голяма покруса е станала в българско село. Брутално ликвидиране е станало в село Дъскотна, община   Руен. 20-годишен юноша умъртви по извънредно нечовечен метод с дървен прът 71-годишен мъж и хвърли тялото му от моста в селото във водите на река Луда Камчия, разбра Флагман.бг от собствен източник.

Зверството се разиграло в понеделник, към 04 часа, а повода била, че възрастният мъж имал интимни връзки с дребната сестра на Юмер. Младежът неведнъж предупреждавал 71-годишния Мильо да стои надалеч от нея, само че любовта сред момичето и пенсионерът била доста мощна.

Юмер не стърпял нервите си и призори се отправил към къщата на Мильо в края на селото, с концепцията да го сложи един път вечно на мястото му. Пред парцела той заварил лекия автомобил на жертвата. Започнал да троши стъклата с камъни и да реже гумите на возилото. От ударите в този миг Мильо се събудил и излязъл да види какво се случва. Между двамата почнал пикантен скандал.

Накрая Юмер сграбчил един прът и безусловно пръснал главата на пенсионера, като го наръгал смъртоносно няколко пъти. След като осъзнал какво е направил, Юмер изпаднал в суматоха.

Хванал тялото на възрастния мъж и го завлякъл до моста в селото, където го хвърлил във водите на река Луда Камчия. Свидетели на цялата сцена станали локални деца, които незабавно разказали на родителите си какво се е случило. Така за броени часове килърът бил задържан.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР